Voor al uw schades & restauratiewerkzaamheden

Uw voertuig weer als nieuwProjecten

 

Opel Kadett C GTE (1978) - nostalgische racer

Een voorbeeld van een recent project waarin we een Opel Kadett C GTE uit 1978 voor een klant volledig naar wens in twee kleuren hebben herspoten - het resultaat: een prachtige 1000er replica. Het betrof een omvangrijk project waarbij de wagen volledig is ontdaan van oude (lak)lagen, om vervolgens weer opnieuw te worden opgebouwd. Alle delen zijn opnieuw afgehangen en het plaatwerk binnen en buiten is voorzien van basislak en blanke lak.


BMW E30 Alpine B6 (1986) - zeldzame Duitse klassieker
Dit project betrof een volledige opbouw van een gelast exemplaar van de Duitse Tuner 'Alpina' welke nog altijd heden ten dage diverse BMW modellen van sportieve / motorische upgrades voorziet. Naast de iconische E30 M3 is deze Alpina B6 2.8 een zeer zeldzame en gewilde verschijning onder de liefhebbers van de E30 serie. De eigenaar heeft gekozen voor de prachtige kleur 'alpinablau'. Na consultatie met de SPBA wisten wij de kleur Dunkelsaphirblau en de correcte samenstelling hiervan te achterhalen. Het resultaat mag er zijn.


Audi A3 - doorsnee schadeherstel

Hoewel totaalrestauraties natuurlijk tot ieders verbeelding spreken en wij enthousiast worden van het helpen van liefhebbers en mede-hobbyisten hierin, doen we natuurlijk doorgaans veel 'normale' schadeherstelwerkzaamheden. Hieronder een voorbeeld van een audi A3 waarbij het plaatwerk aan beide zijden weer hersteld diende te worden in zijn orginiele staat.


BMW E30 - deelrestauratie van een oude dame

In de afgelopen jaren is de BMW E30 aan een opmars bezig binnen de klassiekerwereld, Daarom zien wij steeds vaker klanten terug die graag hun goed bewaarde klassieke BMW optimaal willen conserveren om er nog jaren plezier van te hebben. In dit geval hebben wij de lak van het dak naar wens als zijnde een spotrepair (zonder volledige demontage) opnieuw hersteld. Het dak was enkel wat van zijn glans verloren en had wat kleine deukjes en natuurlijk enkele typische kleine roestpuntjes, ontstaan uit steenslag. Het eindresultaat was een klassieker die weer van top tot teen strak in de lak staat.


Vespa IX - volledig schadeherstel

Deze Vespa lx werd door ons opnieuw gespoten, nadat we eerst zorgvuldig diverse schades hadden hersteld. Onder andere uitdeuken en delen van het plaatwerk weer strak zetten maakten onderdeel uit van het herstel. De delen werden gegrond en uiteindelijk in hoogglans afgewerkt.


Velgen - 19 inch Alpina breedset

Hoewel men tegenwoordig vaak kiest voor industrieel coaten zien wij nog regelmatig klanten die de voorkeur hebben voor strak spuitwerk en behoud van de originele look van bijzondere velgen. Ook is het hiermee mogelijk om exact de juiste kleurstelling aan te houden, wat voor veel liefhebbers in de klassiekerwereld een pre is. Kennis van het materiaal en de hierbij noodzakelijke behandeling, alsook goede voorbewerking, zijn hierbij essentieel om een langdurig resultaat te kunnen garanderen.


Motorrijtuigen

Iets waar wij zelf enorm enthousiast van worden is het herstellen van klassieke motoren(frames), benzinetanks enzovoorts. Hieronder een bonte verzameling van diverse werkzaamheden op dit gebied.