Voor al uw schades & restauratiewerkzaamheden

Uw voertuig weer als nieuwDiensten


Schadeherstel

Heeft uw auto schade opgelopen en zoekt u een partner voor een nette schade-afhandeling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Verzekeringswerk, herstel in het algemeen of gunstige oplossingen om uw no-claim te behouden, vaak is er in overleg veel mogelijk. Denk hierbij herstel van bumperschades, portier of parkeerschades, schades ontstaan uit eenzijdige ongevallen.

Zo kunnen wij afhankelijk van de schade kiezen voor direct herstel of vervanging door middel van nieuwe onderdelen en plaatwerk, dan wel zeer voordelig op basis van gebruikte onderdelen. Afhankelijk van uw wensen en portemonnee.


Spuitwerkzaamheden

Steenslag, bekrassing of glansverlies van uw voertuig? Wij bieden uiteenlopende services op het gebied van lak en spuitherstelwerkzaamheden.

Van spotrepair tot het verwijderen van uw oude laklaag en compleet herspuiten, dit is bij ons geen probleem en wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen voor een duurzaam resultaat. Standox voor paints en denk voor de non-paints aan 3M, Colad en dergelijken. Wij denken graag met uw mee in uw specieke wensen, echter in het materiaalgebruik doen wij geen concessies!Custom paints & oldtimer restauraties

De basis voor het schadeherstelvak is ontstaan vanuit onze hobby en passie voor auto- en motorklassiekers. Daarom adviseren en helpen wij u graag in het restaureren van uw oldtimer of youngtimer.

Ook montage en kleine laswerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden, uiteraard in goed overleg. Onze basis en belangrijkste expertise blijft altijd schadeherstel.

Omdat wij tevens lid zijn van onder andere de BMW E30 club Nederland beschikken wij over een breed netwerk binnen de klassiekerwereld. Mocht u dus specifieke onderdelen, technische ondersteuning of vakmanschap zoeken dan helpen wij u graag verder op weg vanuit onze gedeelde passie.